SUOMI
 | 
ENGLISH

Kruuna ostaa ja myy

Kruuna on pohjoismaiseen taideteollisuuteen ja taiteeseen erikoistunut osto- ja myyntiliike. Valikoimassamme on korkeatasoisia huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä, keramiikka- ja lasiesineitä. Esimerkkejä parhaillaan myynnissä olevista esineistä on nähtävillä kohdassa Valikoima. Kaksikerroksinen liikkeemme Helsingin Kruununhaassa on avoinna tiistaista lauantaihin.

Myyntiin tulevat esineet joko ostamme tai otamme välitettäviksi. Välityssopimuksella myydyistä esineistä perimme myyntiprovision. Myös teosarvioinnista perimme korvauksen. 

Jos haluat tarjota jotain esinettä myyntiin, voit lähettää meille viestin ja kuvia esineestä yhteydenottolomakkeella tai puhelimella tai tulla liikkeeseemme näyttämään esinettä tai kuvia siitä.

Vanhoihin esineisiin sisältyy historiallisia arvoja. Ne ovat yhteistä kulttuuriperintöä niin kuin vanhat rakennuksetkin. Haluamme toiminnassamme edistää näiden arvojen tiedostamista ja säilymistä tuleville sukupolville muun muassa korostamalla esineiden asianmukaisen käsittelyn ja säilyttävien korjausmenetelmien merkitystä. Emme myy huonekaluja tai esineitä, joihin on tehty muutoksia, tai jotka on turmeltu väärin korjausmenetelmin.